c347fc98 Sweets of Life: Concurs "Cutiuta muzicala" - LuxuryGifts

sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Concurs "Cutiuta muzicala" - LuxuryGifts

Concurs "Cutiuta muzicala" - LuxuryGifts


Dragele mele, ma vad nevoita, pentru prima oara de cand scriu pe acest blog sa va bine dispun cu un concurs. "Cutiuta muzicala", va aduce de Sfantul Andrei ceva frumos si anume, un voucher de reducere de 50% pentru produse din gama butoni si bijuterii de fantezie de pe site-ul LuxuryGifts.ro. Puteti achizitiona produsele cu voucherul de reducere de pe site-ul de mai sus, in categoria Bijuterii de fantezie cu peste 100 de modele (preturi intre 50-299.00 lei) sau Butoni (preturi intre 69.00-450.00 lei).
Intr-o postare anterioara am vorbit putin despre cadouri, despre sentimentul placut de a primi ceva in dar. Asadar, pentru a participa la concurs, asculatati clinchetul superb al cutiutei muzicale de mai jos si lasati un comentariu in care sa imi spuneti ce bijuterii cu cristale ati dori sa primiti in dar si argumentati raspunsul. Nu uitati va rog sa treceti si numele vostru la comentariu.

 sursa: http://www.youtube.com/user/LuxuryGiftsRO

Durata concursului: 16 noimebrie -  21 Noiembrie (ora 23:59 inclusiv).
Pot participa toate persoanele cu domiciliul stabil in Romania si care isi doresc cu adevarat premiul de mai sus. Multa bafta.


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2013 si reprezinta un concurs real 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu